Over ons

David ontvangt u in uitvaartcentrum Cromboom. U komt terecht in een huiselijk uitvaartcentrum waar er plaats en tijd is voor uw verdriet.
Het overlijden van iemand die u nauw aan het hart ligt, is een droevige gebeurtenis die heel wat met zich mee brengt. David kan u zowel in Leefdaal als in Kortenberg ontvangen. Indien gewenst kan dit ook aan huis gebeuren. Samen nemen jullie de tijd om de uitvaart van uw dierbare te bespreken. Met raad en daad staat hij u bij om de uitvaart vorm te geven als laatste eerbetoon aan uw dierbare.

In het uitvaartcentrum te Leefdaal beschikken we over aula "De Voer" met 80 zitplaatsen. In deze ruimte is er ook de mogelijkheid om een koffietafel te organiseren voor een 60-tal personen.

In het uitvaartcentrum te Kortenberg beschikken we over aula "De Molenbeek" met 50 zitplaatsen. In deze ruimte is er ook de mogelijkheid om een koffietafel te organiseren voor een 35-tal personen.


Geschiedenis

Jos Deno startte met begrafenissen Deno in het funerarium. Jos combineerde zijn twee passies, uitvaartzorg en de duivensport, in de gebouwen van Leefdaal. Eind 2004 nam Broes Bellefroid “Begrafenissen Deno” over. In het jaar 2007 gaf Broes de zaak een nieuwe naam: “Begrafenissen Bellefroid”. In die periode kruistte William Schoeters en Francine Peeters het pad van Broes. Zij waren in die tijd de personen achter “Begrafenissen Schoeters” te Kortenberg. William en Francine ging op pensioen in 2008 en daarmee volgde de overname van de begrafenisonderneming in Kortenberg. Begrafenissen Bellefroid bestond vanaf dan uit twee funeraria. In het jaar 2022 besloot Broes om zijn leven een andere wending te geven. Hij zocht iemand om beide zaken over te nemen en kwam terecht bij David Cromboom die hij al enkele jaren kende uit de uitvaartsector. Op 1 april 2022 startte David als uitbater van beide funeraria, in februari 2024 kocht David ook beide panden over en veranderde de naam naar Uitvaartzorg Cromboom.

David Cromboom

Jos en Paula Deno - Stuyck

William en Francine Schoeters - Peeters

Over ons
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x